Skip to content

Om Fordonssystem

Det är här det börjar...

Fordonssystem är specialiserade på bilinredning och att utrusta servicebilar och mobila arbetsplatser. Vi marknadsför BOB system, Sortimo, Würth, Bott och System Edström. 

Vi erbjuder olika lösningar för transportbilar, flakbilar, pickuper och personbilar från ledande leverantörer. Att inreda servicebil är inte bara en bilinredning i form av skåp, lådor och hyllor. Det handlar om att effektivisera arbetsdagen. Vi har lösningen för dig som känner att tid är en bristvara.

Största anledningen till varför våra kunder väljer oss är att oavsett vilket bilmärke du har, så anpassar vi bilinredningen efter dina behov. Vi är inte märkesberoende utan anpassar bilutrustningen efter din budget och det som passar bäst för att underlätta din arbetsdag. 

Våra värderingar

För oss är kvalitet vår drivkraft.

Det ska vara enkelt, lätt och kostnadseffektivt att installera en bra och behovsanpassad bilinredning i sin arbetsbil. 

Det gör att du som kund kan effektivisera din arbetsdag och dina projekt direkt. En bilinredning ska inte vara en kostnad utan en investering som underlättar och effektiviserar arbetet så att du som företagare hinner utföra fler arbeten och öka din inkomst.

Vår affärsidé

Vår affärsidé bygger på att genom vår långa och gedigna erfarenhet och kunskap av att bygga bilinredning, hjälpa och  underlätta för andra företagare i sin arbetsvardag.

Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och deras behov av en riktigt bra arbetsbil som hjälper företagaren och anställda att utföra sina dagliga arbeten med en strukturerad och effektiv arbetsplats. 

Våra professionela medarbetare

Möt våra kreativa bilinredare

Våra bilinredare är specialister på att monterar och installerar bilinredning i servicefordon. 

Men på Fordonssystem gör vi även mycket mer än bilinredning. Vi hjälper dig med att installera alkollås, arbetsbelysning, dubbelgolv, backkamera, extraljus, varningsljus, Webastovärmare mm.

Robert VD på Fordonssystem AB i Stockholm Länna
Jennie Ekonomi på Fordonssystem i Stockholm
Kunder som anlitat oss

Våra kunder

Genom att arbeta långsiktigt och medvetet har Fordonssystem AB lyckats attrahera många namnkunniga uppdragsgivare och vårat team strävar alltid efter goda relationer med våra kunder och leverantörer.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Fordonssystem är stationerade i Stockholm på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås. Vi hjälper företag med bilinredning anpassade efter kundens behov. Hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen.