Skip to content

BOB System bilinredning

Bilinredning i skåpbil för hantverkare med BOB system

Bilinredning från BOB System

Vi vill göra det enkelt att inreda din servicebil. Genom smarta lösningar hjälper vi dig att skapa en perfekt bilutrustning som passar i alla bilar.

BOB Systems skåpsinredning är modulanpassad vilket gör det enkelt att montera, bygga till, ändra och flytta mellan fordon. Vi samarbetar med småländska tillverkare med erfarenhet som ser till att inredningen är gediget gjord. Detta gör att BOB System nästan aldrig har några reklamationer. För oss är din säkerhet vår högsta prioritet. Vi erbjuder därför bilinredning som är krocktestad hos Statens provningsanstalt och TüV Nord Certifierad.

Hyllsystemets grund består av en kraftig gavel, lådor och hyllor. Vår hållbara serviceinredning ger dig hela fem års garanti vid montering hos våra återförsäljare.

Snabba leveranser och personlig service gör BOB System till din självklara leverantör av bilutrustning till din transportbil.

Här kan du skissa och bygga din egen inredning. Välj bilmärke och bilmodell så visar vi vad som passar bäst till din bil 

Skissa din egen bilinredning klicka på knappen

Bilder på installationer med BOB System

  • Klicka på bilderna för förstoring
Behöver du hjälp?

Ring oss: 08-400 296 96 info@fsisab.se

Kontakta oss för personlig rådgivning

Fordonssystem är stationerade i Stockholm på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås. Vi hjälper företag med bilinredning anpassade efter kundens behov. Hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen.