Skip to content

DUBBELGOLV FÖR PICKUP & SKÅPBIL

Dubbelgolv med Loyds Smartfloor i arbetsbil

Smartfloor från Loyds

Loyds Smartfloor står för bra kvalité och säkerhet. Företaget har egen produktion i Norden och produkten skräddarsys för att förenkla arbetet i hantverkarens vardag. Tillsammans med kunden skapar Loyds innovationsteam hållbara lösningar för smarta hantverkare, och enkel tillgång till verktyg och material som används dagligen. 

Full översikt

Inga mer gömda vrår! Med den djupaste lådan på marknaden så ser du snabbt vad i varulagret som behöver fyllas på, och då hittar snabbt det du behöver.

Robust

Dubbelgolv i pickup

Det tåligaste dubbelgolvet på marknaden för att du ska ha bilinredning som du kan lita på tål tuff användning. Skapat i tåliga material, konstruerad för arbete. Tar upp till 500 kg nyttolast.

Använd utifrån

Dubbelgolv i skåpbilSlipp att krypa in i lastutrymmet genom att ha en bilinredning som möjliggör att komma åt allt i bilen från utsidan istället. Bättre ergonomi i vardagen för att du ska slippa ömmande knän och rygg.

Loyds dubbelgolv finns för de flesta skåpbilar och pickuper som VW Caddy, VWAmarok, Toyota Hilux, Citroën Berlingo, Toyota Proace, Transit Custom, VW T6, Ford Ranger, Mercedes Vito, Mitsubishi L200, Nissan NV300, Nissan Navara, Opel Vivaro, Peugeot Expert, Peugeot Partner, Renaukt Trafic, Renault Kangoo, Renault Alaska, Fiat Talento,  Citroën Jumpy, Dodge RAM och många fler modeller och bilmärken.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Fordonssystem är stationerade i Stockholm på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås. Vi hjälper företag med bilinredning anpassade efter kundens behov. Hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen.