Skip to content

Sortimo bilinredning

Sortimo

Sortimo bilinredning är mycket mer än bara en hylla i transportbilens lastutrymme. Sortimo erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder.

Sortimo bilinredning SR5, Globelyst4. FR5

Ökad produktivitet och bättre ekonomi

Med bilinredningar från Sortimo är allt möjligt – från fordonshylla via medarbetarmotivation till kundnöjdhet.

Fordonsinredning från Sortimo ger ordning och struktur i transportfordonet och en överblick över medföljande arbetsmaterial. De är konstruerade så att den mobila arbetsvardagen blir professionellare, tryggare och mer ekonomisk. Det genomtänkta organiseringssystemet fungerar intuitivt, sparar mycket tid genom att verktygen är lätta att hitta och underlättar lastsäkerheten betydligt.

SR5 – The next generation

Med femte generationens bilinredning har Sortimo utvecklat ett intelligent mobilitetssystem, vilket ger användaren maximal effektivitet i sin arbetsvardag. SR5 förkroppsligar 45 års erfarenhet, passion och expertis i en enda inredning. Den har konstruerats, så att den alltid kan konfigureras med mySortimo configurationenligt individuella och branschspecifika behov.

Maximalt utnyttjat lastutrymme, arbetsplatsorganisering med perfektion samt helt kompatibelt med det erkända EcoSystemet från Sortimo gör SR5 till en perfekt följeslagare under arbetsvardagen.

Globelyst4 – kan anta alla utmaningar

Bilinredningen Globelyst4 ger ordning, struktur och säkerhet i transportfordonet. Det intelligenta organiseringssystemet gör arbetet mer målinriktat och effektivare, vilket bidrar till en väsentlig produktivitetsökning i arbetsvardagen.

Varje sekund som slösas bort på att leta efter verktyg kan, tack vare Globelyst4, används till ett inkomstbringade arbete hos kunden. Bilinredningen hjälper hantverkaren att utföra sin individuella, mobila arbetsvardag professionellare, säkrare och mer ekonomiskt.

FR5 – Det flexibla hyllsystemet

FR5 är fordonsutrustning som har utvecklats särskilt för budbilar, expressleveranser och pakettjänster. Hyllsystemet kan anpassas till den aktuella lasten med hjälp av hyllplanens praktiska fällfunktion och den inställningsbara lutningsvinkeln, så att även skrymmande last enkelt kan lastas och transporteras på ett säkert sätt. Med det integrerade lastsäkringssystemet ProSafe går det att säkra paket i alla storlekar, vilket underlättar det dagliga arbetet för budbilsförarna enormt mycket. Smådelar kan förvaras i SR-BOXXarna som kan monteras ovanför och under hyllplanen. Därmed är FR5 även perfekt lämpat för hantverkare som behöver flexibel fordonsutrustning.
Behöver du hjälp?

Ring oss: 08-400 296 96 info@fsisab.se

Kontakta oss för personlig rådgivning

Fordonssystem är stationerade i Stockholm på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås. Vi hjälper företag med bilinredning anpassade efter kundens behov. Hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen.