Skip to content

Alkolås och alkotestare

Alkolås

Alkolås

Fordonssystem i Stockholm säljer och monterar alkolås och alkotestare. Vi har både erfarenhet och kunskap om installationer i de flesta bilmärken som finns på marknaden.  

Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicin- och säkerhetsteknik. Företaget grundades i Lübeck år 1889.

Det ska vara lika enkelt att använda ett alkolås som det är att sätta på sig ett säkerhetsbälte. Med Drägers alkolås behöver användaren bara komma ihåg att andas ut lite längre än vanligt.

Dessutom har Drägers alkolås unika funktioner som kan känna igen alkohol som inte kommer från föraren, t.ex munskölj, spolarvätska, handsprit eller annat som kan innehålla alkohol.

Det gör att användaren kan  känna dig säker på att inga felaktiga utandningsprov kommer att registreras som äkta.

Behöver du ett alkolås inkopplat i bilen är Dräger 7000 framtaget med användaren i fokus. Drägers alkolås har hög kvalitet och flera smarta och unika funktioner som garanterar att transporterna kommer fram.

Alkotestare

Oavsett vilken av Alcotestmodellerna,  3820, 5820, 5000 eller 6820 du bestämmer dig för så kan du vara säker på att resultatet stämmer med verkligheten.

Den avancerade tekniken under skalet på alkotestarna gör samtliga enheter lätta att använda. Det viktigaste är att du väljer den alkotestaren som är rätt för dig och hur för det sättet du tänker använda alkotestaren på.

Kontakta oss på Fordonssystem så hjälper vi dig att hitta rätt alkotestare.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Fordonssystem är stationerade i Stockholm på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås. Vi hjälper företag med bilinredning anpassade efter kundens behov. Hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen.