Skip to content

Würth bilinredning

Würth bilinredning för arbetsbil

Würth Bilinredning – ORSY mobil

Bättre arbetsdag med rätt Bilinredning!

Vårt mål är att göra det enkelt för proffs att göra ett bra jobb. Med Würth Bilinredning får du en anpassad lösning som passar er oavsett vilken bransch ni arbetar i och vilken bil ni åker.

Vi har färdiga moduler samt att vi skräddarsyr Bilinredningen utefter era behov, så att den underlättar ert dagliga arbete.Vi har även ett brett sortiment av tillbehör som gör att er arbetsplats i bilen blir optimal. Det är för er som Bilinredningen ska fungera.

Vi kan leverera er bil nyckelfärdig. Det vill säga påfylld med det förbrukningsmaterial, från vårat breda sortiment, som ni önskar. Våra produkter som förbrukningsvaror, verktyg och maskiner är skräddarsydda för att passa vår Bilinredning.

Säker transport

Säkerhet är viktigt för oss alla, och med Würth Bilinredning åker både ni och er utrustning säkert. Vår Bilinredning är noggrant krocktestad och godkänd enligt DEKRA.

Würth Bilinredning är tillverkad för att motstå tunga spänningar samt tunga belastningar. Med vårt kompletta lastsäkringssystem, Airline, säkrar ni er last både enkelt och snabbt.

Vår inredning finns i olika material för att de ska passa er. Vi har Bilinredning tillverkat i högkvalitativt stål och aluminium. Aluminiumserien  har lägre vikt och är anpassningsbar in i mista detalj. Det gör att ni får en positiv inverkan på era bränslekostnader samt er lastvikt.

Bilder på installationer med Würth bilinredning

  • Klicka för förstoring
Behöver du hjälp?

Ring oss: 08-400 296 96 info@fsisab.se

Kontakta oss för personlig rådgivning

Fordonssystem är stationerade i Stockholm på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås. Vi hjälper företag med bilinredning anpassade efter kundens behov. Hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen.