Skip to content

Bilinredningar och verkstadsutrustning

Bilinredning och verkstadsutrustning för olika typer av bilar och bilmärken. Klicka på knappen "mer information" för att läsa mer om respektive verkstadsutrustning du är intresserad av.

MER OM BILINREDNING MED...

Fordonsinredning från Sortimo som ger ordning och struktur i ditt transportfordon och en överblick över verktyg och arbetsmaterial. 

MER OM BILINREDNING MED...

BOB Systems skåpsinredning är modulanpassad vilket gör det enkelt att montera, bygga till, ändra och flytta mellan olika fordon. Bilinredningen är krocktestad hos Statens provningsanstalt och TüV Nord Certifierad.

bott verkstadsutrustning och bilinredning i servicebil
MER OM BILINREDNING MED...

Bott är ett modulbaserat system för bilinredning som ger en bra  förutsättningar för en välorganiserad och effektiv arbetsplats helt anpassad till dina behov. Bott har bilinredning för alla slags fordon. 

MER OM BILINREDNING MED...

Würths servicebilskoncept är unikt, det dig en färdiginredd och profilerad servicebil. Würth erbjuder även förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner du behöver för att utföra ditt jobb.

Würt verkstadsinredning i servicebil
MER OM BILINREDNING MED...

Bilinredning för alla typer av servicebilar från en av Sveriges största tillverkare med lång erfarenhet av bilinredning. Med Edström får du en flexibel bilinredning avsedd för transportbilar.