Skip to content

Bott bilinredning

bilinredning bott i skåpbil

Bott System

Skräddarsydd efter dina behov

Bott utvecklar och tillverkar inredning till bilar och verkstäder på flera platser i Europa. Bott bilinredning levererar till kunder inom industri, service och hantverk. bott kännetecknas av närhet till kunden och av enastående produktivitet. Produkterna och tjänsterna vidareutvecklas ständigt av experterna.

Hantverkare, kommuner, tjänsteföretag – bott bilinredning och omfattande service erbjuder det som krävs för att jobbet blir gjort.

Varje dag möts man av nya utmaningar i jobbet. Vi hjälper dig till framgång i din vardag. Allt arbetsmaterial finns till hands, säkert förvarat i din individuella bilinredning. Precis som det borde vara.

bott bilinredning i skåpbil med öppna bakdörrar

Bott bilinredning

Personbilar, små eller stora skåpbilar: Bott bilinredning har en passande lösning för alla fordonsdimensioner och alla behov. Vi planerar din bilinredning så att lastutrymmet i nyttofordonet utnyttjas optimalt. Vad du än föredrar: stor bruksyta, lastkapacitet eller lastsäkring. Vi ser till att dina verktyg och ditt material förvaras på ett effektivt sätt.

Här får du den bästa kvaliteten med liten vikt och de smarta lösningarna.

Bilder på installationer med BOTT

  • Klicka för förstoring
Behöver du hjälp?

Ring oss: 08-400 296 96 info@fsisab.se

Kontakta oss för personlig rådgivning

Fordonssystem är stationerade i Stockholm på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås. Vi hjälper företag med bilinredning anpassade efter kundens behov. Hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen.