Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon


Som Würth Selected Partner erbjuder vi en flexibel bilinredning.

buy modafinil london Vi säljer och monterar bilinredning från Würth ORSYmobil.

Finns i två utföranden och kan även levereras i valfri färg.

Med Würth bilinredning och vår höga servicegrad löser vi snabbt och personligt strukturen i din transportbil. 

 

 Modul Serien

Om du ställer höga krav på din mobila verkstad är Modul-serien rätt fordonsinredning för dig.
Modul-serien är väl beprövad, klarar extrema påfrestningar och tål riktiga tuffa krav. Till exempel finns draglådor i sortimentet som klarar 150 kg! 
Hemligheten bakom den robusta konstruktionen är att Würth aldrig tummar på materialvalen. Würth har valt att hålla högsta kvalitet och standard på alla delar i sortimentet. För dig innebär det stål I högsta kvalite, kullagrade draglådor utrustade med patenterat låssystem som garanterat alltid håller lådorna stängda under färd, gummimattor till alla draglådor och hyllplan samt monteringssatser inkluderat i alla våra priser.

Köper du en Würth bilinredning är den komplett från början.

 

V Serien

Flexibel fordonsinredning tillverkad i aluminium för lägre vikt. V-serien är Würth´s nya inredningsserie utvecklad för att klara tuffa tag, men samtidigt hålla låg vikt och bidra till lägre bränsleförbrukning.
V-serien
kompletterar vårt sortiment och gör att vi kan erbjuda en inredning till alla typer av kunder.V-serien är tillverkad i aluminium och därmed 30 % lättare än Modul-serien. Självklart har vi för den skull inte tummat på kvalitet och hög standard.
Som vanligt är alla draglådor kullagrade och utrustade med ett patenterat låssystem som garanterat håller lådorna stängda under färd. Gummimattor finns i alla draglådor och hyllplan och monteringssatser ingår alltid i alla våra priser.
Köper du en Würth bilinredning är den komplett från början.

Inredningsförslag