Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

go site  

Glömda verktyg, skadat gods och osorterade smådelar är historia om du väljer bilinredning från Sortimo. 

Med hjälp av Sortimo bilinredning kan du hålla ordning och spara tid, upp till en timme om dagen. Du slipper leta efter saker eller rätta till transportskador.

Tid du kan spendera ute hos dina kunder, med din familj eller dina vänner.

Sortimos bilinredning håller din last säkert på plats vid händelse av olycka eller vid kraftiga inbromsningar. Dessutom är fästpunkter för lastsäkring standard i inredningen, vilket gör det enkelt för dig att surra lasten ordentligt. Därav sparar du inte bara tid, men ökar även säkerheten för dina varor och för dig själv. Långvarig, robust, beprövad och hållbar - sådan är Sortimos inredning.
Sortimos kvalitet kontrolleras regelbundet med crash- och kvalitetstester, vilka sedan bekräftas och certifieras av oberoende experter.

Blandningen av material som används garanterar hög hållbarhet och låg vikt. Du har därför möjlighet att lasta mer i din bil utan att överskrida maxvikten. Du besparar dig då onödiga resor och bränsle och därmed både tid och pengar.

Att investera i bilens utrustning sparar på kostnader på lång sikt. Detta beror i första hand på att en organiserad arbetsplats innebär ett mer effektivt arbete. Rätt sak på rätt plats minskar även slitaget på dina värdefulla verktyg.

All bilinredning kan formas för att möta dina krav. Du behöver inte nöja dig med några standarder. Du och dina verktyg kommer vara välorganiserade och med din kunskap och erfarenhet kommer du göra ett perfekt intryck på din kund.

FordonsSystem är ett Sortimo Center, vilket vi är mycket stolta över.

Vi säljer och monterar deras inredning, till samtliga fabrikat.

Självklart har vi även Sortimo i vår utställning.

Välkomna!

Inredningsförslag