Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon


Bilinredning från Bob systemBergsäkert. Ordnat. Bekvämt. Inredning för din servicebil

see BOB system, egentillverkade produkt som tillverkas av olika industrier i södra Sverige och Danmark. Det är ett modulärt system av lådor och hyllor tillverkade i stålplåt och plast, för montering i transportbilar och servicebilar.
Systemet kan utformas efter önskemål beroende på vilken typ av verktyg ni behöver frakta samt inom vilken bransch ni befinner er i. I systemet finns en mängd olika specialinfästningar för olika ändamål, meningen är att ni skall kunna hålla ordning på era verktyg och inte skada er vid en eventuell kollision.

Vi på Fordonssystem säljer inredning från BOB. Vi erbjuder även montering i egen lokal belägen i Länna, söder om Stockholm. Vi ombesörjer inklädnad av väggar och golv, specialinredningar och anpassningar för den typ av inredning som krävs i ditt speciella fall.
Den stora nyttan med BoB System är att verkligen rätt grej finns på rätt plats med ut till arbetsplatsen och att det ser professionellt ut. BoB inredning gör din arbetsdag enklare och roligare, din kund ser att du är professionell. BOB System har även många smarta tillbehör som är till stor nytta för dig.